Коханий Аліни Гросу Роман Полянський зник після початку війни та не виходить на зв’язок: втік до росії?

Коханий Аліни Гросу Роман Полянський є громадянином росії, який тривалий час працював в Україні. У найважчі для неї часи актор раптово зник.

Обранець знаменитої української співачки Аліни Гросу Роман Полянський народився у росії і працював там майже все своє життя. Однак, останні декілька років він проживав та працював в Україні, де процвітав і навіть збирався гуляти весілля.

Як виглядає перша дружина Романа Полянського
Коханий Аліни Гросу Роман Полянський зник після початку війни та не виходить на зв’язок

Аудиторія одразу звернула увагу, що обранець Аліни, яка на даний момент активно приймає біженців у Львові та готує для них смачні борщі, не тільки на коментує події пов’язані з війною в Україні, а просто зник з інфопростору.

Коханий Аліни Гросу Роман Полянський зник після початку війни та не виходить на зв’язок

Так, чоловік закрив свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, а Гросу позакривала коментарі під своїми публікаціями, можливо саме тому, що її коханому дістається від аудиторії. Пройшло більше місяця, а Роман не сказав і слова.

Коханий Аліни Гросу Роман Полянський зник після початку війни та не виходить на зв’язок. Скріншот особисто сторінка Наталки Денисенко

Варто відмітити, що про Полянського згадала його колега, акторка Наталка Денисенко, яка дуже відкрито заявила, що йому пора додому. І можливо, Роман дійсно повернувся до російської федерації? Адже поруч з Гросу його немає. Принаймні він ніколи не потрапляє у кадр. Раніше Аліна постійно показувала коханого. І імовірніше за все, вона робила б це і надалі, якби він був поруч.

Сподіватимемося, що Роман Полянський таки набереться сміливості якось прокоментувати дії своєї держави.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.