Оля Полякова радить Лорак, Повалій і Корольовій братися за голову: “Казки про аполітичність більше не проканають”

Є представники шоубізнесу, які патріотично налаштовані, а є ті, хто любить тільки гроші. І таких, Оля Полякова викриває. Вона влучно вказує, хто вони

Війна в Україні розв’язана російським агресором багатьом розплющила очі не лише в нашій країні, а й за кордоном. Особливо це зрозуміли представники шоубізнесу. Багато українських зірок виступали в росії та нормально почувалися, але коли росія віроломно напала на Україну, то відразу стало видно хто патріот Батьківщини. Є так звані “голуби світу”. Це ті зірки, які бояться сказати у Росії правду про війну. Одні мовчать, інші намагаються позбутися напівправди та закликають зупинити війну, не вказуючи винуватця агресії – росію. До таких відносяться Ані Лорак, Таїсія Повалій, Наташа Корольова.

Оля Полякова: "Як це можна зрозуміти та тим більше пробачити?"
Оля Полякова чудово розуміє, що до таких зірок не “достукаються”

Оля Полякова із такими співачками не церемониться. Вона не тримає язика за зубами та ріже їм у вічі правду матку.
Співачка роз’яснила гастролеркам, що заробітки в Росії закінчилися.
Оля Полякова публічно звернулася до українок, які всі 8 років набивали кишені карбованцями. Як сказала Оля Полякова: “Казки про аполітичність більше не проканають.”
Тому Оля Полякова дає таким зіркам пораду, щоби вони бралися за голову. Оля Полякова могла раніше теж залишитися в Росії та заробляти, але як сказала співачка, вона зробила свій вибір на користь України.
Хоча Оля Полякова чудово розуміє, що до таких зірок не “достукаються”. Але все одно вона каже їм, що не можна сидіти однією попою на двох стільцях. І в цьому Оля Полякова має рацію.
Бережіть себе та своїх рідних. Вірте, що Україна переможе. Не читайте та не слухайте фейки у російських ЗМІ. Для цього є офіційні українські засоби масової інформації. Слава Україні!

Схожі статті