Новий коханий Дорофєєвої взяв кошти в українців та втік за кордон? Кацуріна загнали у глухий кут: “Гроші крадені”

Новий обранець відомої співачки Наді Дорофєєвої Міша Кацурін оскандалився через підозру у шахрайстві. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Не так давно українським шоу-бізнесом пронеслася шокуюча новина: виявляється, Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розлучаються після 8 років спільного життя. Одразу після цього повідомлення почали пліткувати про те, що співачка вже знайшла заміну екс-коханому.

Новий коханий Наді Дорофєєвої взяв кошти в українців та втік за кордон

А пізніше до мережі потрапили знімки, які були зроблені перехожим у Барселоні. На них Надя обіймається з українськими ресторатором Мішею Кацуріним.

Новий коханий Наді Дорофєєвої взяв кошти в українців та втік за кордон

Після цього підозри шанувальників про те, що Надя зустрічається з бізнесменом посилилися, а його вже нарекли її новим обранцем. Однак ім’я чоловіка одразу же оскандалилося. Виявляється, він брав гроші у своїх співвітчизників, у якості доброчинності для територіальної оборони. Чоловік мав годувати бійців.

Тим не менш, після того, як його фото з Барселони поширилося інтернетом, фанати почали масово вимагати від нього фотографії чеків, які б довели той факт, що він дійсно витратив усі гроші на бійців.

Новий коханий Наді Дорофєєвої взяв кошти в українців та втік за кордон. Скріншот коментарів під публікацією Кацуріна

Але Михайло відмовчується. Також велику кількість користувачів цікавить, яким чином чоловік виїхав закордон, адже, як відомо, зараз це коштує немалих грошей і вартість стартує від півтори тисячі доларів. Ті, хто не вимагає від нього доказів, дуже невдоволені публікаціями продуктів, які Міша закупляв для тероборони. Мовляв, ягоди та авокадо зараз купляти точно недоречно і можна було-б обрати щось набагато дешевше.

Схожі статті