В Італії підпалили віллу російського пропагандиста Володимира Соловйова: вона йому все одно вже не потрібна

Італійську віллу російського пропагандиста Володимира Соловйова підпалили. Хто це зробив і навіщо, дізнайтеся всі деталі в нашій статті.

В італійському муніципалітеті Менаджо провінції Комо сталася пожежа на території вілли прокремлівського телеведучого Володимира Соловйова. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

За інформацією італійського інформаційного агентства ANSA, вогонь на території маєтку рано-вранці помітили перехожі, які викликали пожежників. Вони ліквідували спалах.

В Італії підпалили віллу російського пропагандиста Володимира Соловйова

Так, стало відомо, що пожежа сталася в результаті горіння шин, які були розкидані навколо будівлі. Подія розглядається, як акція протесту проти поведінки пропагандиста. Варто відзначити, що 5 березня дві італійські вілли журналіста арештували.

В Італії підпалили віллу російського пропагандиста Володимира Соловйова

Також команда опозиціонера Олексія Навального повідомила про ще дві вілл  в Італії, про які вочевидь влада країни забула. Тим не менш, прихильники політика швидко дісталися маєтку та влаштували там пікнік.

Необхідно відзначити, що лицемірство від пропагандиста дуже демонстративне. Володимир Соловйов є яскравим противником Заходу та його цінностей. Однак, купувати нерухомість та відпочивати він обожнює саме там, у Європі. Після того, як Соловйов дізнався про арешт його майна, журналіст перейшов межу і навіть заговорив про те, що росія піде далі після України і завоює інші європейські країни.

Але судячи з усього, Володимиру доведеться попрощатися як зі своїми віллами в Італії, так і з мріями про російську експансію. Якщо зважати на риторику Соловйова, яка за останні 8 років раптово змінилася, він це, можливо, розуміє.

Схожі статті