Дружина Дмитра Комарова Саша Кучеренко зачарувала своєю красою і брошкою з українським прапором: “Ви надихаєте”

Олександра Кучеренко, дружина ведучого тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, зачарувала українців своєю красою і брошкою з державним прапором.

Дмитро Комаров довгий час приховував від публіки своє особисте життя, хоча фанаток у нього завжди було безліч — холостяк, завидний, відомий.

Коли телемандрівник взяв участь у шоу “Танці з зірками”, йому одразу ж почали приписувати роман з партнеркою Олександрою Кучеренко, адже пара виглядала разом дуже органічно і гармонійно.

Саша — справжня красуня, красу якої відмітили судді конкурсу “Міс Україна 2016”.

Зрештою у 2019 році Дмитро ощасливив публіку радісною новиною, на яку всі чекали з нетерпінням — він одружився на Олександрі.

Весілля закохані зіграли таємно в Ізраїлі. Ба більше, вони летіли одним літаком, але на різних місцях, щоб переховуватись від папараці.

Лише після офіційного одруження, витримавши паузу, Комаров відкрив новину шанувальникам.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Дружина Дмитра Комарова Саша Кучеренко зачарувала своєю красою

Молоде подружжя зберігає кохання і на відстані, адже Дмитро регулярно літає у експедиції з програмою “Світ на виворіт”, а зараз вони вдвох роблять для України те, що можуть, наближаючи перемогу для ЗСУ.

Цього разу у себе в Інстаграмі Олександра Кучеренко виклала нове фото, на якому постала з брошкою з жовто-блакитним прапором і зачарувала красою, а в підписі розповіла про свою нинішню діяльність:

“Продовжуючи робити то, що кожен з нас може і вміє, ми наближаємо перемогу. Разом з українськими медіагрупами та ICTV я доєдналася до міжнародного проєкту FREEDOM — з цього місця біля комп’ютеру щоденно записую для телеканалу інтерв’ю з політичними експертами, соціологами, російськими опозиціонерами, українцями, які тут і зараз переживають ві*ну”.

Коментатори подякували Олександрі за небайдужість, а також зазначили, що вона їх надихає своєю вродою, з чим важко сперечатися.

Схожі статті