Катя Осадча висміяла російських жінок, які ріжуть люксові сумки Chanel: в чому причина такої поведінки

Скоро весь світ повстане проти росії та росіян за те, що вони зробили в Україні. Такому немає прощення, санкції та не тільки переслідуватимуть росію ще довгі роки

У росії є ура-патріоти, з яких навіть сміються самі росіяни. Це розуму незбагненно, що вигадали російські модниці. Вони організували в соціальних мережах новий безглуздий флешмоб. Їхнє завдання показати всьому світу, як вони позбавляються від жіночих сумок модного бренду. Річ у тім, що французький гігант у сфері люксових товарів Chanel перестав продавати у Росії свою продукцію. Також ця фірма не відпускає свій товар у всьому світі росіянам. Потрібно довести, що ви мешкаєте не в росії та тільки тоді вам продадуть товар. Після цього росіянки дуже обурилися і стали знищувати сумочки цього бренду. Робили це вони показово і виставляли ролики у соцмережах.

Катя Осадча дописала, що залишає бажати кращого стан розумових здібностей таких росіянок

Катя Осадча влучно і з гумором висміяла таких росіянок. Вона написала: “Тим часом у Мордорі ріжуть сумки Chanel. Ну так, це так важливо, поки в Україні збирають тіла загиблих.” Після того, як Катя Осадча розмістила свій пост в соцмережах, користувачі написали, що вони в шоку від того, що росіянки ріжуть брендові сумки. Щоправда, деякі засумнівалися, що утилізують справжні сумки, швидше за все, це підробка. Своєю чергою Катя Осадча дописала, що залишає бажати кращого стан розумових здібностей таких росіянок. І це правильно. З вищесказаного можна дійти невтішного висновку як почали ставитися солідні бренди до Росії та її жителям. А якщо врахувати, що зараз запроваджено нові санкції проти росіян, у тому числі на авіаперельоти, то відпочивати у світі, як було раніше, росіяни вже не зможуть. А незабаром звичайні російські громадяни відчують на собі всю “принадність” подальших санкцій. Особливо це буде помітно у них у супермаркетах та холодильниках. І тоді як кажуть, холодильник переможе телевізор. Тобто росіяни через відсутність продуктів і через свій шлунок відчують, що, напевно, пропаганда по телевізору не те каже.

Схожі статті