Що відомо про чоловіка, заради якого Надя Дорофєєва полишила Володимира Дантеса: за плечима два шлюби і двоє дітей

У мережі активно обговорюють можливу кандидатуру нового обранця співачки Наді Дорофєєвої після її повідомлення про розлучення із чоловіком - співаком Володимиром Дантесом.

Пару українських артистів Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса мільйони прихильників вважали прикладом справжнього кохання – молоді, красиві й талановиті – вони з легкістю привертали до себе увагу фанатів. Однак у березні 2022 року зіркове подружжя повідомила про розлучення після семи років сімейного життя. Ця новина стала справжнім шоком для фанів Наді та Володимира.

Про причину такого рішення екс-закохані не повідомили, проте один із варіантів розриву стосунків став відомий за декілька днів після зізнання про розлучення. Наступного дня після Дорофєєвої та Дантеса про розставання повідомила пара їхніх близьких друзів – київські ресторатори Даша та Міша Кацуріни. Ці дві сім’ї довгий час товаришувати та багато часу проводили разом.

Подружжя Кацуріних з Надею Дорофеєвою та Володимиром Дантесом
Подружжя Кацуріних з Надею Дорофєєвою та Володимиром Дантесом

Ще за кілька днів у мережі з’явилися фото Наді та Михайла, які буцімто зараз разом перебувають у Барселоні. Водночас Даша видалила з Дорофєєвою усі спільні фото зі своїх сторінок у соціальних мережах. Обмовився ненароком про те, що співачка пішла до іншого, її екс-колега Олексій Завгородній, відомий як Позитив. Під час одного онлайн-шоу він запропонував підписникам написати у коментарях “до кого пішла Надя і де вона зараз”.

Що відомо про Михайла Кацуріна?

Надя Дорофеєва і Михайло Кацурін у Барселоні
Надя Дорофеєва і Михайло Кацурін у Барселоні

Михайло Кацурін – київський бізнесмен, засновник чотирьох ресторанів східної кухні “Китайський Привіт”, “В’єтнамський Привіт”, “Тайський Привіт” та “Японський Привіт”, трьох нічних клубів, бренду одягу Katsurina. Чоловікові зараз 33 роки. Двічі був одружений. Від другого шлюбу з Дашею Кацуріною має сина та доньку.

Міша і Даша Кацуріни
Міша і Даша Кацуріни

Схожі статті