Колишній Злати Огнєвіч Андрій Задворний міцно осів в евакуації і показав чим займається: “Згадую, як бути блогером”

Яскрава пара Злати Огнєвіч та Андрія Задворного склалася на проєкті "Холостячка-2". Втім, омріяного весілля не сталося. Зірки не змогли бути разом парою.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч виглядали, як перспективна пара. Фанати проєкту “Холостячка” були налаштовані отримати звістку про весілля. Втім, молоді люди розійшлися. Тепер у кожного свій шлях. Артистка зараз їздить з благодійними виступами до наших захисників, а її колишній хлопець зізнався, що перебуває на західній Україні.

Колишній Злати Огнєвіч Андрій Задворний міцно осів в евакуації

Нещодавно, по дорозі з Хмельницького до Тернополя він зізнався, що зараз йому незвично вже просто знімати відео у сторіз.

“Згадую, як це бути блогером”, – повідомляє Задворий.

Чоловік повідав, що непросто йому було дістатися Галичини.

Чим займається насправді Андрій Задворний?

Як стало відомо із дописів колишнього Злати, він перебуває у резерві Територіальної оборони. Поки чекає дзвінка з меседжем, що його готові взяти до лав захисників, займається гуманітарною допомогою.

“Поки я в резерві Територіальної оборони, ми не сидимо склавши руки, а робимо тут і зараз те що можемо. Поки нас не мобілізує Держава, кожен має мобілізувати себе і робити свій вклад у спільну перемогу”, – пише про своє нинішнє життя Задворний.

Нагадаємо, що Андрій до зустрічі зі Златою мав серйозні стосунки та виховує доньку. Парою з Огнєвіч вийти не стало, адже у чоловіка, за його словами зникла закоханість в артистку. Сама співачка була ошелешена таким ходом подій та не стримувала емоцій, розповідаючи про свою власну драму.

 

Схожі статті