26-річна Аліна Гросу обідніла без концертів та почала доношувати дитячі речі: “Це пальто мені купили в 11 років”

Українська співачка Аліна Гросу розповіла, що залишила увесь свій одяг вдома у Києва, тому в рідних Чернівцях їй доводиться доношувати дитячі куртки.

Аліна Гросу вже декілька років будує успішну кар’єру в столиці України, хоча раніше встигла прожити навіть у Москві, де вчилася в університеті. Однак після росії Гросу вирішила повернутися на Батьківщину та саме тут будувати сімейне життя та розвиватися у творчому напрямку.

Сама ж Аліна – уроджениця західного міста Чернівці. Саме тут її родина має великий будинок, де й досі мешкають батьки артистки. До рідного дому Гросу повернулася після наприкінці лютого, коли Київ перетворився на гарячу точку через вторгнення російської армії, а залишатися у столиці стало небезпечно.

Аліна Гросу повернулася в Чернівці
Аліна Гросу повернулася в Чернівці

У Чернівцях виконавиця не сидить без діла. Вдома Аліна організувала пункт, де приймає переселенців з усієї України, а також щодня красуня готує для них їжу та відвідує центри, куди прибувають люди зі Сходу.

7 квітня Гросу поділилася в особистому блозі декількома фото зі своєї чергової поїздки до мирного населення, яке було вимушене покинути рідні домівки. Артистка відвезла людям гуманітарну допомогу, придбала діткам солодощі, а також влаштувала для них невеликий концерт.

Аліна Гросу відвідала центр переселенців
Аліна Гросу відвідала центр переселенців

На знімку виконавиця зображена у чорному пальто з блискітками. Як виявилося, йому вже 15 років. Аліна розповіла, що залишила увесь свій одяг вдома в Києві, тож зараз доношує те, що залишилося у батьків з її дитинства.

“Я, як і ви, з Києва їхала дуже швидко й не встигла взяти з собою речі. Зараз ходжу у своїх дитячих, які знайшла в будинку, в якому виросла. Наприклад, сьогодні я була в пальто, яке мені купили в 11 років. І воно на мені ще норм сидить… (шок)”, – поділилася Гросу.

Аліна Гросу доношує старий одяг
Аліна Гросу доношує старий одяг

Схожі статті