Дмитро Дікусар розповів, що надихає захисників: висить у кожній казармі та змушує пам’ятати, для чого вони тут

Варто лише подивитися на ці малюнки та ляльки, які надіслали українські діти захисникам ЗСУ та одразу воїни відчувають приплив сил та мотивацію, щоб у дітей було мирне небо

У цей непростий час для України, коли рашисти творять таке на нашій землі, дуже важко залишатися спокійним і тверезо мислити. Гнів захльостує будь-яку людину, яка побувала в Бучі, Ірпені або Гостомелі. Не можна спокійно дивитися на ті руйнування, які завдала агресивна росія на нашу землю. Фото з Маріуполя вражають своєю жорстокістю. Чимало українців пішли воювати з перших днів нападу російських орків на нашу Батьківщину. Також надійшли представники шоубізнесу, які не змогли сидіти та спокійно дивитися на це. Одні стали волонтерами, інші вступили до лав тероборони, треті стали захисниками ЗСУ. Дмитро Дікусар не зміг стояти осторонь і вступив до лав ЗСУ. Наразі він захищає Україну. Має мотивацію – це його Батьківщина, як і всіх українців. Протягом усієї військової компанії наші захисники бачили, що творять орки. Здавалося, люди повинні були зламатися від такого, але українці згуртувалися і зараз багатьма рухає лише благородна ненависть. Нещодавно Дмитро Дікусар розмістив на своїй сторінці в інстаграмі добірку фотографій. На них сфотографовано дитячі малюнки та ляльки, які намалювали чи зробили українські діти. Від кожного малюнку та ляльки віє любов’ю. Ці дитячі твори підіймають моральний дух наших захисників. Зараз у кожній казармі ЗСУ висять такі малюнки чи дитячі ляльки. Вони є нагадуванням для чого наші воїни знаходяться на передовій. І найголовніше, кому ми служимо і кого захищаємо. Як написав Дмитро Дікусар, що один малюнок висить у нього в казармі та додав: “Покажіть це своїм дітям!”

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.