Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розлучилися: після п’яти років шлюбу: у чому причина розставання подружжя

Коли розходяться зірки шоубізнесу, то одразу ЗМІ та шанувальники намагаються дізнатися причину розлучення. Розлучення буває з різних причин, найголовніше, щоб не страждали близькі люди

Різні бувають ситуації між дружиною та чоловіком. Люди одружуються, сходяться і потім розлучаються. Це життя – воно приносить багато сюрпризів. Деякі пари після розлучення продовжують спілкуватися, інші принципово викреслюють із життя другу половину. Представники шоубізнесу, як і звичайні люди, на жаль іноді розлучаються. Різниця тільки в тому, що за цим дуже уважно стежать засоби масової інформації та шанувальники зірок. І ось з’явилася новина про те, що українська співачка Тоня Матвієнко та її чоловік та колега Арсен Мірзоян розійшлися.

Тоня Матвієнко, ні Арсен Мірзоян новину не прокоментували

Ця новина з’явилася 8 квітня 2022 року і навіть їхні шанувальники не змогли у це одразу повірити. Цю новину повідав співавтор YouTube-проекту “Леви на джипі”, блогер та стендапер із Дніпра Микола Зирянов, коли спілкувався зі співачкою Jerry Heil. Микола Зирянов спілкувався з українською співачкою Jerry Heil. Вони обговорювали розлучення Дантеса та Наді Дорофєєвої. Як раніше стало відомо, обидві зірки розлучилися після 7 років подружнього життя. І в цій же розмові Микола Зирянов повідомив співачці Jerry Heil, що Тоня Матвієнко та її чоловік Арсен Мірзоян розлучилися. Jerry Heil із подивом констатувала, що вона стала останньою людиною, яка дізнається про цю новину. Як вона все проспала? Jerry Heil не могла в це повірити. Вона з емоціями сказала: “Ні, будь ласка, ні!”. На що отримала ствердну відповідь Миколи Зирянова: “Так, так”. Цю новину не прокоментували ні Тоня Матвієнко, ні Арсен Мірзоян. Для інформації: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян одружилися у 2017 році. Для Тоні Матвієнка, як і для Арсена Мірзояна, цей шлюб був другим. Подружжя виховує доньку Ніну. Усі разом вони живуть у будинку мами Тоні Матвієнко, співачки Ніни Матвієнко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.