Харківський кіт Степан номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів – усі деталі

Харківській кіт Степан, який встиг прославитися на увесь світ, номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий кіт Степан з Харкова прославився далеко за межами України вже давно. Вираз його морди, природня харизма та якісний маркетинг зробили з тварини справжню зірку.

Харківський кіт Степан номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів

Наприкінці лютого пухнастику довелося дуже несолодко. Він евакуювався разом зі своєю володаркою і виглядав зовсім не так, як зазвичай. Кіт був наляканий та наче закляклий.

Харківський кіт Степан номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів

Тим не менш, після того, як пухнастик дістався безпечного місця, він розпочав збір коштів для своїх чотирилапих співвітчизників. І буквально за декілька днів йому вдалося зібрати 10 тисяч доларів, які відправилися до притулків.

Вочевидь, світова спільнота оцінила внесок Степана і звернула ще більшу увагу на нього. Так, нещодавно стало відомо, що тваринка тепер номінована на найпрестижнішу світову премію серед блогерів. Про це стало відомо з публікації на особистій сторінці пухнастика в соціальній мережі Instagram. Степан закликає підтримати його та голосувати.

І варто відмітити, що навіть тепер володарка кота дбає лише про благочинність, адже повідомила, що кошти з придбаних квитків відправляться на допомогу постраждалим.

Сподіватимемося, що Степанові вдасться виграти премію та увійти в історію. Тим часом кількість підписників на його особисті сторінці за декілька місяців зросла на двісті тисяч.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.