Екс-дружина Дмитра Ступки повідомила про розлучення з ним через майбутнє весілля: знайшла вітчима для доньки

Стало відомо, що колишня дружина Дмитра Ступки Поліна Логунова збирається виходити заміж. Саме це і стало причиною її зізнання у розлученні.

Новина про те, що Дмитро Ступка та Поліна Логунова розлучаються була неочікуваною та шокуючую. Ще більше вражаючим виявився той факт, що Логунова вже знайшла заміну екс-благовірному.

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Логуновою після 6 років подружнього життя
Екс-дружина Дмитра Ступки повідомила про розлучення з ним через майбутнє весілля

А це означає, що пара не була разом вже тривалий час і їм успішно вдавалося приховувати розлад у стосунках від аудиторії.

Екс-дружина Дмитра Ступки повідомила про розлучення з ним через майбутнє весілля

Так, новина про розлучення нащадка акторської династії Дмитра Ступки з’явилася на початку квітня. Зокрема ініціатива цілковито належала Поліні. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що вже не живе разом з колишнім чоловіком, але залишилася з ним у хороших стосунках. На даний момент Дмитро знаходиться в Україні через останні події, а Логунова живе у Сполучених Штатах Америки разом з донькою від першого шлюбу.

Там вона знайшла нове кохання. І про це стало відомо також завдяки публікації в соціальній мережі. Вона оприлюднила фото пропозиції руки і серця, яке зробив їй невідомий. На романтичний жест вона відповіла коротке “так”.

Варто відзначити, що зірки не замовчували кризу у стосунках, яка пронизувала їхню історію. Дмитро неодноразово розповідав про те, що Поліні замало грошей. Звісно, нащадок Богдана Ступки не хапався за будь-яку пропозицію і перебірливо ставився до роботи через бездоганну репутацію сім’ї. Можливо це також зіграло свою роль. Так чи інакше, зіркове подружжя точно не має наміру демонструвати свою брудну білизну.

Схожі статті