Екс-дружина Дмитра Ступки повідомила про розлучення з ним через майбутнє весілля: знайшла вітчима для доньки

Стало відомо, що колишня дружина Дмитра Ступки Поліна Логунова збирається виходити заміж. Саме це і стало причиною її зізнання у розлученні.

Новина про те, що Дмитро Ступка та Поліна Логунова розлучаються була неочікуваною та шокуючую. Ще більше вражаючим виявився той факт, що Логунова вже знайшла заміну екс-благовірному.

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Логуновою після 6 років подружнього життя
Екс-дружина Дмитра Ступки повідомила про розлучення з ним через майбутнє весілля

А це означає, що пара не була разом вже тривалий час і їм успішно вдавалося приховувати розлад у стосунках від аудиторії.

Екс-дружина Дмитра Ступки повідомила про розлучення з ним через майбутнє весілля

Так, новина про розлучення нащадка акторської династії Дмитра Ступки з’явилася на початку квітня. Зокрема ініціатива цілковито належала Поліні. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що вже не живе разом з колишнім чоловіком, але залишилася з ним у хороших стосунках. На даний момент Дмитро знаходиться в Україні через останні події, а Логунова живе у Сполучених Штатах Америки разом з донькою від першого шлюбу.

Там вона знайшла нове кохання. І про це стало відомо також завдяки публікації в соціальній мережі. Вона оприлюднила фото пропозиції руки і серця, яке зробив їй невідомий. На романтичний жест вона відповіла коротке “так”.

Варто відзначити, що зірки не замовчували кризу у стосунках, яка пронизувала їхню історію. Дмитро неодноразово розповідав про те, що Поліні замало грошей. Звісно, нащадок Богдана Ступки не хапався за будь-яку пропозицію і перебірливо ставився до роботи через бездоганну репутацію сім’ї. Можливо це також зіграло свою роль. Так чи інакше, зіркове подружжя точно не має наміру демонструвати свою брудну білизну.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.