Молода дружина Віктора Павліка Репяхова повідомила про хворобу маленького сина: родина лікується в Ізраїлі

Дружина українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила, що їхній маленький спільний син Михайло захворів. Сталося це в Ізраїлі.

Четверта дружина знаменитого українського співака Віктора Франковича Павліка Катерина Репяхова до останнього не хотіла покидати Україну, але заради сина прийняла рішення виїхати за кордон.

Автомобілем вона дісталася Німеччини, там залишила машину і літаком вирушила до Ізраїлю, де проживає її сестра.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова повідомила про хворобу маленького сина

Подорож була вкрай важкою навіть для Катерини, яка звикла знаходитися у дорозі. Цим вона зобов’язана своїй професії концертного директора. Дівчина розповідала, що була змушена годувати свого сина прямо на землі в аеропорту, а також в Туреччині її не хотіли випускати через документи, які чомусь не сподобалися працівникам. Імовірно, що важка дорога зіграло свою роль у хворобі і Каті, і маленького Михайлика.

На щастя, зіркові мамі та маленькому Павліку вдалося дістатися безпечного місця. Певний час після приїзду Катя не виходила на зв’язок, але тепер розповідає про своє життя у країні, яка постійно живе під загрозою.

Нещодавно вона зізналася, що сильно захворіла. Зокрема її турбувала слабкість у тілі та ломота. А вже наступного дня на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація, що Михайло Павлик захворів вслід за мамою.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова повідомила про хворобу маленького сина. Скріншот особистої сторінки блогерки

На щастя, в Ізраїлі є усі необхідні ліки. Також в країні дуже високий рівень медицинського сервісу, тож за здоров’я зірок не варто хвилюватися.

Схожі статті