Ектор Хіменес-Браво перебрався до Львова, поки будинок в Ірпені стоїть в руїнах: “Я знайшов дім 12 років тому”

Зірка шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав фото зі Львова. До культурної столиці України кулінар поїхав після того, як відвідав своє житло в Ірпені.

Ектор Хіменес-Браво – шеф-кухар колумбійського походження, який здобув свою славу більше 10 років тому в Україні, коли його запросили стати головним суддею кулінарного шоу “МастерШеф” на каналі СТБ.

Ектор залишався незмінним членом суддівської трійки протягом усіх сезонів, а за час зйомок встиг по-справжньому закохатися в Україну. З роками, він придбав собі тут житло – спочатку жив у Києві, а згодом переїхав до околиць столиці, в Ірпінь, де побудував будинок. Відкрив в Україні Ектор і декілька закладів і зміг стати справжньої зіркою вітчизняного шоу-бізнесу.

Ектор Хіменес-Браво на шоу МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво на шоу МастерШеф

На момент 24 лютого його не було в країні, тож лише нещодавно кулінар зміг повернутися додому. Першим, що зробив Хіменес-Браво – поїхав до Ірпеня, де побачив, що його будинок практично не придатний для подальшого життя.

Ектор Хіменес-Браво біля ірпінського дому декілька років тому
Ектор Хіменес-Браво біля ірпінського дому декілька років тому

Зараз зірковий кулінар приїхав до Львова, про що розповів у своєму особистому блозі. Тут він продовжує збирати гуманітарну допомогу для мирних переселенців, тим часом, поки на його кухнях кипить робота – команда Ектора готує їжу для захисників Києва.

У свою чергу Хіменес-Браво поділився враженнями від відвідин культурної столиці України:

“Україна неймовірна. Не втомлюсь це повторювати. Я був у різних точках світу. Тут є особливе відчуття легкості, свободи, доброти і відкритості людей. А ще неймовірній сміливості”, – написав Ектор.

Також він додав, що зараз вважає Україну своїм домом і надзвичайно пишається тим, що може назвати себе українцем:

“Я знайшов свій дім 12 років тому. Мене переповнює гордість за це”, – додав шеф.

Схожі статті