Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв сказали своє слово на благодійному концерті для українців: “Має право жити”

Легендарна українська акторка Наталія Сумська разом зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим дали благодійний концерт для українців, що вимушено покинули домівки.

Вся Україна, а разом з нею і українці зараз переживають нелегкі часи, виборюючи своє право на свободу, незалежність і вільний вибір майбутнього.

Як ніколи люди зараз потребують підтримки від артистів, чиє слово може зцілити.

Відома українська акторка Наталія Сумська стала однією з тих, хто не відсиджується, склавши руки, а робить все від себе можливе, аби підняти бойовий дух земляків.

Так, Наталія разом зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим виступили з концертом в місті Полонне перед переселенцями, які були вимушені покинути свої будинки задля власної безпеки.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв сказали своє слово на благодійному концерті. Фото Jetsetter

Запис концерту з’явився на YouTube-каналі “Головний Медіа Центр“. Звідти ж стало відомо, що у благодійному творчому вечорі також взяли участь колега Сумської і Хостікоєва з драмтеатру імені Івана Франка Анастасія Рула і скрипаль Вадим Свінціцький.

Ось якою була вступна промова Наталії перед глядачами:

“Наша земля древня, вона має право жити, вона має право виборювати своє право на життя, на перемогу. Я думаю, що це обов’язково станеться. Ми кожен день, в нас таке коливання у всіх — то трошки пропадаємо ми, то знову піднімаємося. Ми хапаємося за всі новини, які ми чуємо, і це наше найулюбленіше слово, яким ми живимося — це свобода”.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв сказали своє слово на благодійному концерті
Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв сказали своє слово на благодійному концерті

Нагадаємо, нещодавно сестри Сумські втратили свою маму Ганну Іванівну Опанасенко-Сумську. Це сталося 27 лютого на 89-му році життя.

Схожі статті