Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для вимушених переселенців: “Це піде на смітник”

Поки телеведучий і шоумен Володимир Остапчук несе службу в теробороні, його дружина Христина займається волонтерською діяльністю і показує, який мотлох віддають переселенцям.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук у 2020 році одружився вдруге на нотаріусі Христині Горняк.

Стосунки пари гучно обговорювалися в публічному полі, адже почалися вони ще коли шоумен був у шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко, від якої у нього є двоє дітей — дочка Емілія і син Еван.

Горняк стала коханкою Остапчука, хоча довгий час закохані це не коментували.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Зрада ж головним чином вплинула на те, у яких відносинах Володимир розійшовся з Оленою — вони не можуть поділити опіку над дітьми та навіть заволікають до цього процесу судові органи.

З Христиною телеведучий теж мріє про дітей і вже будує заміський будинок з дитячими кімнатами, однак плани на щасливе майбутнє довелося відкласти, так само як і мільйонам українців — життя розділилося на до та після 24 лютого.

Володимир проявив чоловічий характер і поповнив лави ТрО, а його дружина тим часом зайнялася волонтерською діяльністю.

Володимир Остапчук з дружиною Христиною
Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для переселенців

У себе в Інстаграмі Христина Остапчук регулярно відзвітовується про зроблене.

Але цього разу дружина шоумена гнівно звернулася до тих, хто відправляє на потреби вимушених переселенців усілякий мотлох, не сортуючи речі.

Так, в сторіз жінка продемонструвала недоречні туфлі на високих підборах, а також затерте й діряве взуття, яке вже не можна носити:

“Ось таке надсилати не потрібно! Люди, що бігли зі своїх домівок, навряд чи зараз потребують таке взуття! А далі шок! Скажіть, чи є у вас совість? Навіщо надсилати розірвані речі, вам що, складно їх викинути на смітник? Ви розумієте, що це піде на смітник, а ми ще витратимо час і кошти за пересилку…”.

Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для переселенців
Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для переселенців

Христина зауважила, що саме за рахунок волонтерів здійснюється доставка речей для переселенців, частина з яких йде на смітник.

Схожі статті