Екс-наречений Юлі Зайки Богдан Юсипчук відростив густу бороду: найкрасивіший чоловік світу тепер ще кремезніший

Український актор, телеведучий і власник титулу найкрасивішого чоловіка світу Богдан Юсипчук відростив густу бороду та виглядає ще кремезніше, ніж зазвичай.

Богдан Юсипчук є ведучим шоу “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1. Його яскраву зовнішність важко не помітити — мужній, статний, з блакитними очима, тож у 2014 році він здобув перемогу на конкурсі краси “Містер Україна”, а у 2018-му пішов далі і отримав титул “Містер Морський світ”, ставши найкрасивішим чоловіком планети.

Влітку минулого року Юсипчук опинився в центрі обговорень через несподіване весілля з фіналісткою романтичного реаліті “Холостяк-11” Юлією Бельченко, більш відомою як Юля Зайка. Так дівчину почали називати після появи на першій вечірці у костюмі зайця.

Молоді люди не афішували своє особисте життя, тож новина про одруження викликала справжній фурор — наречені виклали весільні фото в соціальних мережах, і виглядали на них дійсно щасливими.

Прийнявши чимало привітань, пара зрештою зізналася, що весілля несправжнє, це була реклама локації для свят.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Екс-наречений Юлі Зайки Богдан Юсипчук відростив густу бороду

Справжнім коханням Юсипчука стала починаюча співачка Вероніка з Вінниці. Її він вперше вивів у світ з нагоди допрем’єрного показу серіалу “Дикі”.

Познайомила їх спільна подруга. Втім, більш детально подробицями стосунків Богдан не ділиться, тож невідомо, чи в розлуці вони зараз, коли жінки виїздять за кордон або у більш безпечні регіони країни, а чоловіки залишаються захищати Батьківщину.

Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку
Екс-наречений Юлі Зайки Богдан Юсипчук відростив густу бороду

У себе в Інстаграмі Юсипчук виклав нове фото, на якому постав з густою бородою. Вочевидь, зараз не час відвідувати барбершопи.

Важко не помітити, що в такому іміджі телеведучий виглядає ще більш кремезним та суворим.

Схожі статті