Що відомо про поповнення у Наталії Могилевської: артистку вітають з народженням українського богатиря

Народна артистка України Наталія Могилевська не приховує свого щастя та приймає привітання з поповненням — на світ з'явився український богатир.

Наталія Могилевська є однією з найвідоміших зірок українського шоу-бізнесу, тож її особисте життя цікавить багатьох.

Відомо, що співачка лише раз була офіційно заміжньою. Колишній чоловік — бізнесмен Дмитро Чалий.

Пара не протрималася і до першої річниці, а причиною розлучення стали розбіжності в поглядах на сімейне життя — Наталка прагнула до кар’єри, тоді як її обранець хотів бачити поруч з собою берегиню домашнього вогнища.

Усі наступні романи Могилевської до вівтаря її не доводили, так само як і до появи дітей. У свої 46 артистка лише говорила про дітей, однак власних не заводила.

Наталія Могилевська зізналася, що не засуджує тих зірок, які мовчать про війну
Що відомо про поповнення у Наталії Могилевської

При цьому в публічному полі неодноразово пліткували про її вагітність. Було й таке, що чутки спричинили кадри зі зйомок фільму, у якому Наталія грала роль вагітної жінки.

Сама вона з приводу материнства казала, що хоче цього не тоді, коли треба, а тоді, коли буде цілком готова стати мамою.

Та нещодавно зірка почала приймати привітання з поповненням — навіть у ці скрутні для України часи вона повідомила про народження дитини — народила її сестра, яка жила з нею в перші дні вторгнення на українську територію:

“Приймаю вітання! Пам’ятаєте мою вагітну сестричку? Вона народила українського богатиря!”, – написала знаменитість в Інстаграмі.

Зауважимо, Могилевська як знаходилася в Україні, так і залишається тут далі.

Співачка підтримує дух співвітчизників піснею, гарним настроєм і вірою в світле майбутнє, яке неодмінно настане в житті кожного українця.

Схожі статті