Тіна Кароль відмовляється обговорювати своє повернення до Києва: з чим пов’язане повернення до столиці по-тихому

Більшість представників шоу-бізнесу підтримали Україну та стали волонтерами або вступили до ЗСУ. Інші стали їздити країною та піднімати моральний дух захисників, а також простих українців

В Україні після 24 лютого 2022 року склалася непроста ситуація. Багатьом людям довелося залишити свої будинки та переїхати у безпечні місця до західної України, деяким навіть за кордон. На жаль, для багатьох представників шоу-бізнесу рішення покинути Україну далося непросто. Так Тіна Кароль перед подіями, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року пішла до монастиря. Там співачка була недовго, але потім переїхала до Варшави. Там вона давала благодійні концерти. Як і Тіна Кароль, багато українців виїхали за кордон і не хочуть афішувати, де вони знаходяться.

Тіна Кароль зібрала в Польщі кілька десятків мільйонів гривень для українців
Тіна Кароль якщо й повернеться до Києва, то зробить це по-тихому

Наразі Тіна Кароль перебуває у Польщі та не хоче на себе брати відповідальність за інших українців, які виїхали із зони бойових дій. Річ у тому, що Тіна Кароль вважає, що якщо вона офіційно оголосить, що повертається до Києва, то цим спровокує повернення земляків до Києва. А як вважає співачка, там зараз небезпечно. Як сказала Тіна Кароль, якщо дізнаються шанувальники, що вона повертається до Києва, то це може призвести до того, що вони повернуться. А це, можливо, буде для когось небезпечно. Тому Тіна Кароль якщо й повернеться до Києва, то зробить це по-тихому. Для артистки найголовніше, щоб не постраждало населення, яке може поїхати одразу за нею до Києва, адже всі поїдуть, якщо Тіна Кароль повернулася до Києва, то й нам можна там безпечно. І якщо хтось із них потрапить у небезпечну ситуацію, то Тіна Кароль звинувачуватиме себе. Отака логіка у співачки. А ви як думаєте – чи вірна це логіка? По-різному можна поставитися до такої позиції Тіни Кароль, але українці знають, що тільки ВСУ забезпечать перемогу нашій країні. Слава Україні!

Схожі статті