“Дякую всім лікарям”: Дзідзьо розповів про серйозне поранення та повідав, як врятували життя зірковому пацієнту

Дзідзьо показав свого друга, за якого хвилювалася вся країна та подякував лікарям публічно, адже вони врятували життя красеню. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український виконавець Михайло Хома, який прославився під псевдонімом Дзідзьо, як і всі інші його зіркові колеги робить все максимально залежне від нього, щоб допомогти Батьківщині. Чоловік співпрацює з волонтерами, публікує інформацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, виступає, а також активно творить.

Дзідзьо розповів про серйозне поранення

Декілька тижнів тому він ділився сумною подією, яка сталася в його житті. Справа в тому, що його хороший друг Роман був поранений під Києвом. Артист дуже хвилювався за свого товариша і не приховував бурхливих емоцій. Через пост Михайла за здоров’я Романа почала хвилюватися уся мережа, а його обличчя почало бути взнаваним.

Однак, з чоловіком все гаразд. Про це стало відомо з публікації, яка була нещодавно оприлюднена у мікроблозі Дзідзьо. Зокрема, співак сфотографувався разом з товаришем, який був перебинтований у декількох місцях. Кадр був зроблений у лікарняній палаті. На ньому чоловіки міцно обіймаються. У дописі до публікації Дзідзьо щиро подякував лікарям, які робили усе можливе, щоб чоловік прийшов до тями. Також Михайло Хома подякував і Господа, за те що зберіг Романа.

Тим часом колишня дружина Дзідзьо Ярослава Хома намагається активно пропагандувати українську мову серед російськомовного населення. За це вона отримала достатньо порцію хейту в соціальних мережах, але це не зупиняє її на шляху до мети. Про творчість Ярослава поки що і не згадує.

Схожі статті