Олександр Кривошапко пояснив, чому його колишня Тетяна Денисова ігнорує події в Україні: “Розумію, чому мовчить”

Український співак, уродженець Маріуполя, Олександр Кривошапко розповів, що за декілька місяців до початку повномасштабного конфлікту між росією та Україною спілкувався з колишньою дружиною.

Співак Олександр Кривошапко з 2011 по 2013 рік був у шлюбі з зіркою шоу “Танцюють всі” – хореографкою Тетяною Денисовою. Жінка була на 11 років старша за свого обранця, однак це не завадило їм побудувати хоча й не довгу, проте яскраву історію кохання.

Зараз Тетяна проживає в москві. Там вона не лише займається улюбленою справою, хореографією, а й продовжила свою телевізійну кар’єру – Денисова зайняла місце за суддівським столом у російській програмі “Танці”. Особисте життя колишня зірка “СТБ” останні роки приховує, але час від часу спілкується з екс-чоловіком Олександром Кривошапком.

Тетяна Денисова й Олександр Кривошапко
Тетяна Денисова й Олександр Кривошапко

Сам же артист, який є родом із міста Маріуполь, залишився в Україні. У своєму інтерв’ю проєкту “Зірковий шлях” Кривошапко зізнався, що за декілька місяців до повномасштабного вторгнення росії на територію України він поспілкувався з колишньою. За його словами, він розуміє, чому зараз вона ігнорує цю тему в соціальних мережах.

“Я розумію, чому вона мовчить. Ми з Танею довгий час не спілкувалися. Так вийшло, що поспілкувалися за кілька місяців до вторгнення. Я розумію, чому це відбувається. Слухайте, вона жінка, я чоловік. Не хочу навіть…” – прокоментував Олександр.

Однак українські користувачі мережі залишаються незадоволені мовчанням Тетяни, однак активно підтримують Кривошапка:

  • “Денісова теж зрадниця”;
  • “З Денисової в шоці! Вона реально мовчить?”;
  • “Ще одне розчарування”;
  • “Це ЛЮДИНА з великої літери. Ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!”, – пишуть користувачі мережі.
Коментарі з Instagram проєкту Зірковий шлях
Коментарі з Instagram проєкту Зірковий шлях

Схожі статті