Поки маленькі діти Марічки Падалко сидять без мами на Західній Україні: старша донька Соболєва підкорює Європу

Сьогодні кожна українська родина переживає розлуку в тій чи іншій мірі. Сімейство Марічки Падалко і Єгора Соболєва - не виключення. Дітки розпорошилися.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв сьогодні у розлуці. Їхні дітки у безпеці, поки мама з татом працюють на захисті України. Ведуча не приховує, що зараз її малюки знаходяться на Західній Україні. Вона їздила туди, у Жовкву, у гості до синочка на День народження, але згодом повернулася у Київ до роботи. Втім, про свою падчерку – промолчала.

Алісу Соболєву помітили у Європі.

Де перебуває зараз донька Єгора Соболєва від першого шлюбу?

Відомо, що Алісі – 18 років. Вона тривалий час проживала з мамою, але й бачилася регулярно з татком. Дівчина – студентка престижного ВНЗ України, Києво-Могилянської академії. Вона не веде активно сторінки у соціальних мережах, але їй вдалося поділитися світлиною з чудового містечка Верден, що у Франції. Виглядає дівчина вельми щасливою. Там вона побачилася з друзями.

Поки маленькі діти Марічки Падалко сидять без мами на Західній Україні: старша донька Соболєва підкорює Європу

Татко ж дівчини захищає наші землі. Відомо, що Єгор Соболєв був у рядах тих, хто звільняв Ірпінь. Місто стало форпостом Києва і вигнати звідти ординців було непростою задачею. Втім, журналіст з побратимами зміг погнати поганців і з тих земель. Тривалий час не було і вісточки від обранця знаменитості, адже зв’язок у Київській області зник майже з приходом росіян.

Після непростих завдань доля посміхнулася чоловікові і його відпустили побачитися з коханою та рідною Марічкою Падалко. Ведуча не стримувала емоцій, опинившись в обіймах чоловіка.

Схожі статті