“Від сьогодні він на небі”: реперка alyona alyona розповіла про втрату близької людини через дії росіян в Україні

Українська реперка alyona alyona повідомила у своєму Facebook 13 квітня, що вона втратила свого кума, який захищав незалежність України на передовій.

Альона Савраненко відома українським меломанам як реперка alyona alyona. Декілька років тому вона увірвалася у вітчизняний шоу-бізнес, швидко набувши популярності та стала вагомою фігурою в українській музиці — зараз її ім’я знають навіть за кордоном.

До цього Альона працювала вихователькою у дитячому садочку, а проживала у містечку Баришівка, що на Київщині. Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, артистка повернулася у рідну місцину та почала активно займатися волонтерством. Раніше артистка розповідала, що вона займається сортуванням ліків, а також підтримує захисників фінансово.

alyona alyona сортує ліки
alyona alyona сортує ліки

Окрім того, багато знайомих і друзів реперки вступили до лав ЗСУ та територіальних оборон. На своїй сторінці у Facebook Альона повідомила, що під час бойового завдання загинув її кум:

“Твої подвиги, куме, вберігали нам життя. Тепер ти крилами закриватимеш нам небо над Україною. Слава тобі, воїне, та вічна пам’ять. Герої не вмирають!” – написала реперка.

Твої подвиги, куме, вберігали нам життя. Тепер ти крилами закриватимеш нам небо над Україною. Слава тобі, воїне, та вічна пам'ять. Герої не вмирають! 🙏

Опубликовано Алёной Савраненко Среда, 13 апреля 2022 г.

Кум alyona alyona пішов із життя 12 квітня під час виконання службових обов’язків.

Наразі артистка продовжує волонтерити та займатися медикаментами. Вона розповіла, що до цього два тижні безкоштовно працювала в аптеці, тож зараз майже професійно розбирається у тонкощах фармацевтичної справи.

Альона встигла також поплести сітки та розповіла, що від 24 лютого у неї з’явилися декілька нових звичок, яких не було раніше. Тепер вона щодня прокидається та починає читати новини, о 09:00 проводить хвилину мовчання, допомагає усім ближнім та завжди вимикає світло після заходу сонця.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.