Катя Осадча та Юрій Горбунов розповіли про усиновлення дитини: подружжя хоче взяти в сім’ю сироту

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча готові всиновити дитину після того, як все налагодиться. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча виховують двох маленьких синів. Івасик та Данило з’явилися на світ з різницею у чотири роки. Свого третього спадкоємця Катерина очікувала з трепетом у серці, адже до останнього не хотіла дізнаватися стать дитини.

Катя Осадча крізь сльози розповіла про дітей війни
Катя Осадча та Юрій Горбунов розповіли про усиновлення дитини

Подружжя зізнавалася, що вони мріяли про дівчинку. На даний момент Катерина є матір’ю трьох синів: старший Ілля народився від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком, а двоє маленьких спадкоємців — нащадки від Горбунова.

Катя Осадча та Юрій Горбунов розповіли про усиновлення дитини

Нещодавно Юрій вийшов на зв’язок з журналістами “Сніданку з 1+1”. Інтерв’ю відбулося у форматі відеодзвінку. Тоді він розповів, як допомагає Україні і що буде робити після того, як все закінчиться. Говорячи на тему майбутнього відновлення України, телеведучий зазначив, що чекає не лише колосальної роботи щодо будівництва житла, інфраструктури та іншого, а й необхідність усиновлення дітей, які залишилися сиротами. І таких, наголошує він, дуже багато.

Зокрема прозвучали слова про велику кількість дітей-сиріт, які будуть потребувати батьківського тепла. Саме тоді і прозвучали слова телеведучого про те, що він та його дружина Катя, імовірно, такий встановлять малюка.

“Це буде на плечах усіх українців. І ми також про це думаємо”, – сказав Горбунов.

Думка про те, якого віку буде дитина, або якої статті не прозвучала. Але не важко здогадатися, що скоріше за все зіркове подружжя все ж таки наважиться на всиновлення саме дівчинки.

Схожі статті