Ігор Кондратюк заявив, що хоче побитися з Миколою Басковим: “Можна було-б йому зараз намилити фейс”

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк заговорив про те, що хоче зробити з Миколою Басковим. Натуральний блондин у серйозній небезпеці.

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк завжди займав категорично патріотичну позицію стосовно артистів з росії. Зокрема він виступав проти тих українських виконавців, які активно заробляли в російській федерації після 2014 року, а також створював петиції щодо заборони таким артистам виступати на території України.

Ігор Кондратюк заявив, що хоче побитися з Миколою Басковим

Зараз, після всього пережитого, Ігор Кондратюк не обирає виразів, коли говорить про російських селебритіз. Зокрема серйозно перепало Миколі Баскову, який підтримує усе, що відбувається в Україні останні два місяці. Натуральний блондин має серйозний ризик у стосунках з просером.

Ігор Кондратюк розповів про свої нестандартні вимоги до дружини
Ігор Кондратюк заявив, що хоче побитися з Миколою Басковим

“Можна було б йому зараз намилити фейс. При тому, що я абсолютно мирна людина, нікому по обличчю в житті не давав. Я зловив себе на думці і скажу одну цікаву річ – я взагалі не цікавлюся, хто там і що робить. Мене навіть проукраїнські росіяни не надто взагалі цікавлять”, – сказав Кондратюк.

Дісталося і Світлані Лободі, яка останнім часом активно допомагає співвітчизникам і говорить про все, що відбувається на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тим не менш, у стосунках з Ігором Кондратюком їй це не допомогло. Продюсер не вірить співачці і заявив, що взагалі не думає про тих артистів, які 2014-го зрадили Батьківщину.

Нагадуємо, що будинок продюсера зруйнований. Про це Ігор дізнався на шляху до західної України. Свій день народження Кондратюк відсвяткував в автомобілі, але всьому цьому абсолютно не засмучується. Зараз сім’я живе у будівлі компанії у Львові.

Схожі статті