Куди потенційно могла відправити своїх дітей 48-річна Наталія Мосейчук: старший син давно облюбував Європу

Наталія Мосейчук зараз активно працює разом з колегами на телеканалі "1+1". Втім, телеведуча так і не розповіла головного за ці дні: де її родина.

Наталія Мосейчук. Героїня цього матеріалу – дуже таємнича зірка. Будучи популярною ведучою, якій довіряють мільйони українців, вона тримає у секреті своє особисте життя.

Куди могла відправити своїх дітей Наталія Мосейчук

Відомо, що зірка “1+1” та кураторка соціальних проєктів вдруге вийшла заміж. Свого першого обранця не хоче й згадувати, адже з ним порвала досить давно. У 1998 році народила старшого сина Антона. Хлопець тривалий час ділив увагу мами з її роботою, адже Наталія вперто йшла до кар’єри телеведучої. Втім, навіть її амбіції не стали на заваді коханню. Чоловіка звати Ілля, він фінансист.

Наталія Мосейчук разом зі своїм чоловіком

Дати свого весілля не називає, але зазначає, що так обручки не дочекалася. Рішення одружитися було спонтанним та різким. Пропозицію руки та серці почула навіть не сама знаменитість… а її батьки. Саме в них чоловік запитався дозволу одружитися на Наталії.

Куди могла відправити своїх дітей Наталія Мосейчук

Шлюб щасливі закохані таки уклали, а у 2012 році у них народилося маля. Хлопчика назвали Матвієм.

Здивував насправді маму старший син Антон. Він настільки проявив цікавість до навчання, що зміг опановувати вищу освіту в Україні, Відні та ще й онлайн вчитися у Німеччині. Талант дозволив йому виграти семестр в Австрії, а до Кельну він вступив на магістратуру. До пандемії Антон був закордоном. Ймовірно статус студента йому дозволяє і зараз туди вирушити, прихопивши у безпечне місце свого братика. Втім, це припущення прихильників, яке Наталія не коментує.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.