Філіп Кіркоров нарешті визнав свій зв’язок з старшим сином Анастасії Стоцької: “Був у стосунках”

Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров вперше прокоментував неймовірну схожість між собою та старшим сином Анастасії Стоцької.

Співпраця Філіпа Кіркорова та Анастасії Стоцької завершилася гучним скандалом. Справа в тому, що продюсера та його підопічну підозрювали у романі, який поклав кінець шлюбу Кіркорова та Примадонни Алли Пугачової.

Через маленький проміжок часу у співачки народилася дитина. Вже через декілька років стало зрозуміло, що хлопчик неймовірно схожий на Філіпа Бедросовича. Через це виконавцю почали приписувати батьківство над хлопчиком. Анастасія подібні речі заперечувала, а поп-король просто відмовчувався.

Філіп Кіркоров нарешті визнав свій зв’язок з старшим сином Анастасії Стоцької

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров нарешті визнав свій зв’язок з старшим сином Анастасії Стоцької

То її сина Олександра порівнювали зі спадкоємцем Філіпа Кіркорова Мартіном, оскільки хлопчики напрочуд схожі. А тепер і щодо дочки пишуть коментарі в Інстаграм, мовляв, і донька співачки нагадує Пилипа Кіркорова.

“Настя – це, мабуть, моє найбільше кохання в житті”, – зізнався артист.

І в тому, що діти Анастасії так схожі на нього Філіп бачить містичне підґрунтя. Артист пояснює, що не одружився з “рудою бестією” тільки з однієї причини – тоді він ще був у стосунках з Аллою Пугачовою.

“По-перше, я на той час ще був у стосунках. А по-друге, хоч я й розумів, що вже нічого немає, Настя – це все одно була втеча… І все-таки Стоцька – це щось особливе у моєму житті. Для мене це був найяскравіший приклад того, на якому рівні мали складатися стосунки Філіпа Кіркорова та ще когось. Як пара, я впевнений, ми були б досі разом і вже відсвяткували б цьогорічне 20-річчя”, – вважає король поп-сцени.

І те, що діти Анастасії так схожі на нього Філіп бачить містичне підґрунтя.

“Ви уявляєте, як кармічно ми були разом. Настя мене рятувала в той період від крайньої межі”, – висловився Кіркоров.

Схожі статті