Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко: цікаве положення зірки лише прикриття

Колишня обраниця Віталія Козловського Раміна Есхакзай розповіла про своє ставлення до Регіни Тодоренко та відкрила невеликий секрет телеведучої.

З кінця лютого особистість Регіни Тодоренко обговорюється особливо часто. Справа в тому, що у телеведучої українського походження залишилися в Україні батьки та друзі. І тим не менш, знаменитість ігнорувала прохання своїх колег не мовчати та стати на захист Батьківщини.

Регіна Тодоренко може втратити дитину
Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

Регіна не змінювала своєї позиції досить довго, а потім зізналася у тому, що вагітна, а також про те, що її мовчання зумовлене небезпекою для її шлюбу. Мовляв, вони з Владом Топаловим різної думки про ситуацію, і вона не озвучує свою позицію заради гармонії у шлюбі.

Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

Колишня обраниця Віталія Козловського журналістка Раміна Есхакзай поділилася власною думкою стосовно зіркового подружжя, яке ховається від відповідальності у Москві. Зокрема вона заявила, що може передбачити подальшу поведінку зірки, яка буде прикриватися власної вагітністю.

Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні
Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

“Дуже класна відмазка, що в тебе чоловік – Влад Топалов. Я скажу так: Влад Топалов хамло і нар***ан. Тодоренко – це людина, яка нічого не розуміє і потім буде прикриватися тим, що була вагітною, – сказала вона. – У неї фінансування від [російського] каналу “Пятница”, вона співпрацює з “Первым каналом”, вона думає про свою ж*пу” Заявила журналістка ефірі 1+1.

Також Раміна зізналася, що тієї щирої прекрасної Регіни Тодоренко, яку знала вся країна, більше не існує.

Схожі статті