Як виглядає колишня дружина Мірзояна, яку він досі не викреслив зі свого життя: Тоня Матвієнко вимушена терпіти

Як відомо, знаменитий український музикант Арсен Мірзоян заради воз'єднання з Тонею Матвієнко полишив свою сім'ю. Як виглядає його колишня дружина?

Роман Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко зародився на телебаченні. За їхніми почуттями спостерігала уся країна і важко уявити, як себе відчувала дружина музиканта, яка точно помітила, що між її благовірним та іншою жінкою щось відбувається.

Так, на момент знайомства зі спадкоємицею Ніни Матвієнко Арсен був одруженим і виховував двох хлопчиків.

Як виглядає колишня дружина Мірзояна

Ніна Митрофанівна не одноразово розповідала, що завжди була проти цих стосунків. Жінка не розуміла, як можна зруйнувати сім’ю. Але Арсен та Тоня подолали усі негаразди і залишилися разом. Мірзоян залишив колишній дружині усе майно та гроші, і в будинок легенди української естради зайшов без копійки в кишені. Але і це не стало перешкодою для молодих людей.

Як виглядає колишня дружина Арсена Мірзояна

Врешті-решт, заради кохання Тоні доводиться терпіти його візити до колишньої сім’ї. Як би там не було, але в нього підростає двоє синів, які воліють спілкуватися з батьком. Тому Арсен досі бачиться з колишньою дружиною, яку колись кохав так само сильно, як і Матвієнко.

Також родина часто проводять час разом у поїздках та різноманітних подорожах. Звісно, колишня дружина не бере участі.

Варто відмітити, що нещодавно мережею прокотилася чутка про те, що Тоня та Арсен розлучаються. Однак співачка одразу ж дала спростування на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram заявивши, що ті, хто поширив плітку ніколи не дочекаються такого. Нагадуємо, що пара збиралася переїжджати до власної квартири з будинку Ніна Митрофанівни, де вони будували сім’ю увесь цей час.

Схожі статті