Кого більше люблять прихильники з сестер Сумських: вічно молоду Ольгу чи навчену мудрістю Наталію?

Сестри Сумські - яскраві представниці українського акторського братства. Обидві захоплюють талантом, але прихильники завжди мають свою фаворитку.

Ольга і Наталія Сумські. Героїні цього матеріалу добилися визначних висот в українському кінематографі. Артистки асоціюються у більшості з відродженням наших серіалів та фільмів. Проте, у тандемі їм – не зіграти, адже ще недавно прихильники були ошелешені новиною про те, що рідня посварилася. На фоні цього табір фанатів розділився: одні лишилися на боці Ольги, а інші прийшли до категоричності Наталії.

Чому посварилися сестри Сумські?

Як було відомо раніше, сімейні чвари почалися на фоні протистояння України та росії. Наталія не могла зрозуміти, нащо її сестра знімається у кіно для рф. Також зірка не могла прийняти любові рідної людини до блого-сфери. Ольга активно веде сторінки у Фейсбуці та Інстаграмі.

Через те, що акторка постійно у контакті з пошановувачами творчості, можна вирішити, що саме вона збирає всі компліменти та більше подобається публіці.

У коментарях майоріть похвала для Ольги:

  • “Ви – чарівні!”
  • “Панi Оля красуня наша”
  • “Красива жінка”
  • “Красуня наша”
  • “Дуже вишукана”

Проте, сестра знаменитості часто стає героїнею новинних матеріалів та статей. Наталія більше займається театральними постановками, аніж кіно чи серіалами. Вона з радістю виступає на сцені зі своїм коханим Анатолієм Хостікоєвим, а ще передала свою любов до Мельпомени і синові В’ячеславові.

ЗМІ про Наталію Сумську

Тож обидві Сумські мають свого вдячного глядача і прихильну публіку. Сподіваємося артистки порадують нас возз’єднанням.

Схожі статті