Олексій Суханов виклав чорно-біле фото і зізнався, що потребує когось поруч: “З ким можна разом долати відчай”

Відомий український телеведучий Олексій Суханов виклав у соціальних мережах для своїх підписників архівне чорно-біле фото, яке супроводив чуттєвими рядками.

Олексій Суханов — ведучий соціального ток-шоу “Говорить Україна”, росіянин за походженням, але українець в душі, а також завидний холостяк.

В одному зі своїх інтерв’ю Олексій зізнавався, що ніколи не знав, що таке взаємне кохання, хоча 13 років був одружений.

Колишню жінку телезірки звуть Ольга Каменчук. Вона доктор психологічних наук, після розлучення з Сухановим переїхала до Сполучених Штатів Америки, дітей у пари не з’явилося.

З особливою теплотою Олексій згадує шлюб з Ольгою, але не приховує — справжньої взаємності їй дати не міг, і так у нього все життя — в одних стосунках він кохає, а його ні, в інших навпаки.

Ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов
Олексій Суханов виклав чорно-біле фото і зізнався, що потребує когось поруч

Ведучий розуміє, що при нерозділеному коханні залишається лише зрозуміти і відпустити, адже примусити когось любити — неможливо.

Зараз такі часи, коли увага до Суханова прикута зовсім не через його особисте життя.

Він довів, що недарма отримав українське громадянство на початку 2022-го і нещодавно поповнив ряди ТрО.

Він свідомо залишився в Києві після подій 24 лютого, щоб разом з усіма українцями захищати своє право на вільне і незалежне майбутнє.

Шанувальники, звісно, дуже захоплені хоробрістю Олексія, а він час від часу продовжує виходити з ними на зв’язок у соціальних мережах.

Цього разу в Інстаграмі Суханова з’явилося чорно-біле фото, зроблене в мирні часи, з віршем у дописі:

“Людина сама нічого не може, людині завжди потрібен інший — на кого можна себе помножити, для кого варто писати вірші, з ким можна разом долати відчай, чи радість ділити, не ризикуючи…”.

Ці рядки авторства Юрія Іздрика.

Схожі статті