Колишній обранець Наталії Могилевської розповів, що сталося з її малюком: “Дитину Наташа вирішила зберегти”

Колишній обранець знаменитої української співачки Наталі Могилевської Олександр Ягольник розповів про їхню спільну дитину. Усі деталі в статті.

Наталія Могилевська — одна з тих зірок, яких вже записують у “бездітні”. Роками її фанати чекали на щасливу новину про те, що співачка чекає на дитину. Але цього так і не сталося.

Фантазія шанувальників доходила до того, що вони записали Могилевську у матері Алісі Тарабаровій, її на той момент підопічний. Втім, правда залишається сумною — Наталія Могилевська ніколи нікому не дарувала життя. Але артистка зізнавалася, що дуже мріє про цей день. Знаменитість навіть розглядала імовірність усиновлення, але зізнається, що вважає неправильним цей вчинок, якщо поруч немає чоловіка, який готовий розділити з неї обов’язки батьківства.

Колишній обранець Наталії Могилевської розповів, що сталося з її малюком

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Колишній обранець Наталії Могилевської розповів, що сталося з її малюком

А от колишній Наталії Могилевської Олександр Ягольник надав суспільству зовсім іншу інформацію. Багато років тому він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook історію про те, що Наталія завагітніла від нього, а потім вирішила не народжувати. Чоловік заявив, що це знищило його.

“Я дуже сподіваюся, що канадські медики не облажаються – все-таки, 38-річна Наташа, з її минулим, ладом та способом життя, не має цілком здорового жіночого організму, і ніхто точно не може передбачити, як проходитиме ця вагітність. Можливо, тут би, в Україні, до неї було особливе ставлення. Але, мабуть, Наталці Могилевській хочеться щастя та спокою. І найголовніше, що з ним дитину Наташа вирішила зберегти. Мені не так пощастило”

Після цього він також повідомив про те, що Наталія Могилевська не може завагітніти через проведену процедуру і лікується в канадських лікарнях. Співачка відреагувала на цей вчинок і подала на Олександра до суду. Як з’ясувалося після, розповідь Ягольника про вагітність Наталії була фейковою.

Схожі статті