Тополя з гуртом “Антитіла” залишили Київ, та поїхали до Харкова: що роблять музиканти у другій столиці України

Тарас Тополя в душі спокійний, коли його сім'я перебуває у безпеці. Тепер музикант вирішив виїхати з Києва та переїхати до Харкова на захист міста

Багато людей після подій 24 лютого 2022 року, які сталися в Україні інакше, стали дивитися на життя. Вони переглянули свої пріоритети у житті. Виявилося, що найголовніше, щоб сім’я була у безпеці та над головою було мирне небо. Тож усі українці згуртувалися та стали на захист Батьківщини. Представники шоубізнесу також не сидять склавши руки. Деякі зірки вступили до лав ЗСУ або до тероборони, інші їздять країною та підіймають концертами бойовий дух захисників та простих людей. А є й такі зірки, які виїхали за кордон та дають благодійні концерти, а гроші перераховують на допомогу Україні. Все для перемоги. Тарас Тополя, зі своїм гуртом “Антитіла” з перших днів після 24 лютого 2022 року вступили до тероборони та стали на захист Києва. Сьогодні навколо столиці нашої країни більш менш спокійна обстановка. І тому Тарас Тополя та його група виїхали з Києва та приїхали до Харкова.

Гурт “Антитіла” у Харкові

Таким чином, вони завжди знаходяться на передовій. Як вважає Тарас Тополя та його гурт, там де важко, там вони й мають бути. У Харкові він одразу приступив до своїх посадових обов’язків із захисту міста. Нещодавно Тарас Тополь розповів, що йому спокійно на душі, коли його сім’я у безпеці. Вона сьогодні перебуває у США. Тільки через соцмережі Тарас Тополя спілкується із дружиною та дітьми. Це довгоочікувані хвилини для музиканта. Він з нетерпінням чекає на них. Після перемоги України Тарас Тополя планує з дружиною відпочити два тижні та потім розпочати музичну кар’єру. Проте сім’я ще не вирішила, куди поїде і на який час.

Схожі статті