Оля Полякова без чоловіка-багатія і з двома доньками не може знайти прихисток: “Ми весь час у блуканнях”

Відома українська співачка Оля Полякова зізналася, що переживає зараз не найкращі часи і вдалині від дому без чоловіка та з двома доньками весь час у блуканнях.

Оля Полякова прокинулася рано вранці 24 лютого в Києві, але тривожної валізки при собі не мала, бо до останнього не вірила у найгірше.

Свої речі артистка збирала поспіхом і у паніці, як і мільйони українців. Ба більше, вона не хотіла покидати Україну.

Спочатку Суперблондинка була у себе вдома під Києвом, потім в Києві, потім забрала доньок Машу і Алісу та виїхала на захід країни.

Зрештою співачка прийняла непросте рішення перебратися з дітьми за кордон, тоді як її чоловік Вадим Буряковський несе службу в ТрО:

“Ми у таких блуканнях знаходилися весь цей час. І в мене залишився чоловік в Києві, пішов у тероборону”, – розповіла Оля в інтерв’ю з Наталією Влащенко для “Україна 24” та додала, що кожного дня неймовірно переживає за коханого і за те, коли вони нарешті возз’єднаються.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова без чоловіка-багатія і з двома доньками не може знайти прихисток

При цьому зірка не стала розсекречувати своє тимчасове місцезнаходження. Не виключено, через те, що вона не сидить на одному місці, а бере участь у благодійних концертах в різних країнах.

Нещодавно Суперблондинка перед футбольним матчем у Греції заспівала гімн України.

Нагадаємо, також активно допомагають Батьківщині за кордоном Тіна Кароль, яка перераховує зібрані на концертах гроші на потреби онкохворих дітей, Джамала виступає лише у випадку, що кошти будуть передані ЗСУ.

До благодійного туру по містах Німеччини готується Сергій Бабкін, докладають руку до перемоги й Олена Кравець, Злата Огнєвіч, Alyosha.

Схожі статті