56-річна Алла Мазур повернулася до Києва та притиснулася до молодого хлопця: знайшла нового кавалера?

Алла Мазур - популярна ведуча, особисте життя якої є суцільною загадкою. Нещодавно вона повернулася назад до столиці та здивувала прихильників новою світлиною.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу – успішна ведуча національного телеканалу. Зірка багато років пропрацювала дикторкою та заробила відмінну репутацію серед глядачів. Навіть у теперішні нелегкі часи знаменитість підтримує зв’язок з ними та інформує про найголовніше.

Днями вона повернулася до Києва та показала фото із захисниками: міцно взяла за руку дівчину-бійчиню та хлопця-солдата:

“”Душа” і “Декс”. Наші оборонці з добробату. 23-24 роки, ще недавно діти. Але вже пройшли через таке, що навіть важко в голові вкладається. Заїхали на хвильку у Київ за припасами, допомогла їм з ліками. І вже – повертаються туди, де зараз найгарячіше.
Зосереджені, сконцентровані, зібрані у кулачок. І так хочеться їх обняти, пригорнути до серця…
Наші діти. Наші захисники і захисниці. Хто свідомо йде під вогонь заради всіх нас.
Пишаюсь. Вірю. Дякую! Молюсь за кожного. Хай береже їх Бог! І всю нашу рідну Україну – також
“, – натхненно написала знаменитість.

Та попри таку відкритість до фанатів і готовність з ними бачитися, зірка “плюсів” так і не розповіла головного про себе: про своє особисте життя. Відомо, що в Алли Мазур є син Артем. Втім, про татка хлопчика вона нічого не говорить.

Не розкриваючи його особистості, ведуча говорить про те, що чоловік не є публічною персоною або політиком. Проте, вона поважає його бажання бути непублічним.

 

Схожі статті