Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу, яку виявила в Європі: “Мені дуже погано”

Відома українська співачка Слава Камінська вийшла на зв'язок з фанатами та повідомила про те, що сильно захворіла. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Не встиг скандал з Вікою Сміюхою та славою Камінською вщухнути, як співачці доводиться знову працювати над своїм іміджем. На цей раз заплямував репутацію її чоловік Едгар Камінський, якого звинувачують у тому, що він нібито втік з України до Нідерландів.

Слава Камінська прокоментувала втечу її колишнього чоловіка Едгара з України
Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу

Ситуація погіршується тим фактом, що пліткують нібито він вивіз разом собою усе коштовне медичне обладнання. Неодноразово Слава спростовувала цю новину і навіть публікувала скріншоти донатів, які робить її екс-чоловік.

Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу

Але і без цього життя співачки на даний момент вельми непросте. Зараз вона знаходиться разом зі своїми дітьми у місті Гаага. Камінська не приховує, що насправді життя в Нідерландах їй не по кишені. Співачка з сумом згадує ті часи, коли насолоджувалися життям в Україні і не думала про те, які цінники позначені на продуктах. Камінська зізнається, що не цінувала того, що мала.

Окрім цього співачка дуже захворіла. На останніх оприлюднених відео чутно, що в неї майже немає голосу.

Слава Камінська не своїм голосом розповіла про свою хворобу. Скріншоти особистої сторінки співачки

“Я просто хочу поскаржитися, хочу поскаржитися… Я дуже сильно захворіла. Мені себе так шкода, капець якийсь. Розмовляю, як сорокап’ятирічний трансвестит. Голова болить страшно, у весь день сплю. Увесь день мені дуже погано”

Слава зізнається, що давно не хворіла так сильно і вважає, що це якась інфекція, якої в Україні ще немає. Можливо, штам, на який у голландців є імунітет.

Схожі статті