37-річний Віталій Козловський знайшовся під звуки сирен серед біля одного із київських будинків: фанати довго шукали

Віталій Козловський презентував нову пісню, присвячену українському сьогоденню. Співак опублікував її у своєму особистому блозі та вже отримав перші схвальні оцінки від фанів.

Віталій Козловський декілька тижнів тому зник із онлан-радарів у соціальних мережах. Як виявилося, українському співакові з невідомих причин видалили сторінку в мережі Instagram, де в нього вже було декілька десятків тисяч підписників. Зараз він повернувся завів нові сторінки та починає повертатися до спілкування з фанатами через онлай-мережі. Нещодавно артист презентував нову пісню, присвячену подіям у сучасній Україні.

Як зізнався Козловський, він хотів показати у новій композиції життєву історію та біль кожного українця. Насправді текст пісні був створений ще далекого 1985 року. Автори написали її, коли побачили світлини з Волині 40-50х років. Проте сам Віталій вважає, що ці рядки співзвучні з подіями сьогодення.

“Сьогодні рядки цієї пісні – у саме серце. Наші прекрасні люди, які планували жити, будувати, працювати, створювати сім’ї, народжувати дітей, мужньо стали на захист нашої України від кривавого окупанта”, – зазначив Козловський.

Віталій разом із новою піснею презентував відеокліп до неї. Як розповів виконавець, це відео знімали на невеличку портативну камеру, фотоапарат та телефон. Для зйомок обрали один із київських будинків, який був зруйнований у ході однієї з російських атак. Відзначимо, що сам Козловський з 24 лютого залишається у Києві та допомагає місцевим волонтерам.

“Руйнування жахливі. Без болю дивитись на це не можна. Неможливо повернути людей, яких вже немає. Ця відеоробота – це крик душі кожного українця та звернення до всього світу бути небайдужими до цього геноциду та нашого горя”, – зазначив виконавець.

Віталій Козловський презентував нову пісню
Віталій Козловський презентував нову пісню

Схожі статті