Євген Кошовий зробив патріотичне тату: замість популярних герба та калини набив текст про Україну

Відомий український гуморист Євген Кошовий показав нове татуювання, яке зробив з патріотичною метою. Як виглядає малюнок на тілі зірки?

Відомий український гуморист та телеведучий Євген Кошовий намагаються внести свій внесок у перемогу. Нещодавно він разом з Олександром Пономарьовим, Дзідзьо та іншими вітчизняними музикантами створив хід, який лише за добу набрав мільйон переглядів на YouTube.

А нещодавно він продемонстрував, що готовий стояти за свою Батьківщину не тільки публічно, але й в суто особистій сфері. Так, Євген наважився на патріотичне татуювання.

Євген Кошовий зробив патріотичне тату

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій він показав, що набив у себе на передпліччі. Оприлюднене відео було створено майстром, яка була малюнок на руку знаменитості.

Євген Кошовий зробив патріотичне тату. Скріншоти особистої сторінки гумориста

Євген вирішив створити тату, яке буде відрізнятися від тих, що останнім часом стали дуже популярними серед українців. Його вибір — це текст, в якому сказано, що Україна — це країна можливостей.

Майстер вказала, що Євген зробив два малюнки, але інший не показала. Наскільки відомо, інше тату на руці було зроблено набагато раніше, і радить своєму власнику насолоджуватися кожним моментом.

Варто відмітити, що зараз люди активно набивають собі Тризуб Володимира, синьо-жовтий прапор, калину та інші малюнки, які говорять про те, що вони підтримують свою батьківщину. Наприклад, нещодавно Олександр Педан показав своє тату — карту України. На західній частині держави також була зображена калина.

Схожі статті