Андрій Данилко не дуже засмутився на заборону росіян: “Є шанс через 50 років із паличкою пройтися червоною площею”

Заборона на в'їзд до сусідньої країни українським зіркам на 50 років наших представників шоубізнесу дуже розсмішила. Відповіді зірок були переважно з гумором

Після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, більшість демократичних країн гнівно відреагували та засудили дії російської федерації. Деякі російські зірки також негативно відреагували на ці події в Україні. Однак після цькування їх російськими засобами масової інформації вони змушені були виїхати за кордон. Українські представники шоубізнесу здебільшого в соціальних мережах критикують росіян і викривають їхню сутність. Після такої критики багатьом українським зіркам російське керівництво заборонило на 50 років в’їзд у російську федерацію. Майже всі наші зірки з гумором сприйняли таку заборону і на такий термін. Наприклад, Потап відразу запитав, а чому не на 200 років? Андрія Данилка ця заборона теж розвеселила. Як сказав Андрій Данилко: “Я не дуже засмутився, бо скрізь я там був: у мавзолеї був, у кремлі був, на лужниках виступав, що мені там дивитись. Єдине, що на похороні у путіна не зможу бути.

Андрій Данилко сказав, що йому не віриться, що Лобода щиро записала ролик зі сльозами на очах
Андрій Данилко: “Я не дуже засмутився, бо скрізь я там був”

Потім артист підрахував, що з ним буде після 50 років, коли перестане діяти російська заборона на в’їзд до росії. Андрій Данилко дійшов висновку, що він уже в такому віці через 50 років ходитиме вже з палочкою. Але це його також не бентежить, артист і з паличкою після зняття заборони пройдеться червоною площею. Для інформації: російська федерація спершу зробила ворогами українських артистів за їхні патріотичні настрої. А потім запровадила заборону на їхній в’їзд до росії на 50 років. Тільки ще невідомо хто буде при владі в росії, коли переможуть наші ЗСУ.

Схожі статті