Оля Полякова розповіла, що думає про Кіркорова, який підтримав Марченко та Медведчука: “Він виявився боягузом”

Дружні стосунки прояснюються, коли людина або її Батьківщина потрапили у скрутну ситуацію. Так сталося з Олею Поляковою та Кіркоровим. Співак, як сказала Оля Полякова, просто виявився боягузом

Після подій, що відбулися 24 лютого 2022 року, в Україні багато представників українського шоубізнесу негативно висловилися про росію. Це на тлі того, що російські зірки практично ніхто нічого не сказав. Вони просто мовчали. Були правда кілька сміливих висловлювань Макаревича та Максима Галкіна, але після них довелося залишити російську федерацію. Мовчав і колишній друг (наразі вона його вже не вважає другом) Олі Полякової Філіп Кіркоров. Співак мовчав доти, доки не підтримав Оксану Марченко, яка публічно попросила звільнити її чоловіка Віктора Медведчука. Але як тільки Кіркоров підтримав прохання Марченка, то Маша Єфросиніна та Оля Полякова звернулися до співака.

Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через стан здоров'я
Оля Полякова про довгоочікувану відповідь Кіркорова: “Ні, бачите, він виявився боягузом”

Маша Єфросиніна не підбираючи слів, сказала у своєму зверненні, що краще б Кіркоров мовчав, а не підтримував Оксану Марченко. Також Маша Єфросініна негативно відгукнулася про Баскова, який всіляко підтримує російське керівництво у протистоянні з Україною. Оля Полякова раніше багато років дружила з Кіркоровим. Після звернення Олі Полякової до співака він не відповів. Оля Полякова про довгоочікувану відповідь Кіркорова: “Ні, бачите, він виявився боягузом. Те, що він робить – це боягузлива позиція.” Співачка згодом додала, що пишається своєю країною та українцями, які протистоять російській армії.Для інформації: зараз Оля Полякова з дітьми перебуває за кордоном і шукає роботу, щоб прогодувати сім’ю.Чоловік співачки перебуває у Києві та захищає Україну.

Схожі статті