У єдиного онука Таїсії Повалій виявили невиліковну хворобу: “Здамо аналізи… І наш світ розвалиться”

Нещодавно стало відомо, що маленькому онуку Таїсії Повалій поставили невтішний діагноз. Повідомив про це син артистки, поки сама вона зберігає мовчання.

Таїсія Повалій до подій 24 лютого активно ділилася новинами зі свого життя в соціальних мережах, але з того самого моменту замовчала і не видає ні слова.

Натомість єдиний син співачки Денис Повалій не відмовчується, підтримує українців, шукає роботу в Іспанії та не приховує, що наразі його родина переживає нелегкі часи не тільки через ситуацію в Україні.

Єдиний син Таїсії Повалій відхрестився від прізвища матері
У єдиного онука Таїсії Повалій виявили невиліковну хворобу

Онуку Таїсії Повалій поставили невтішний діагноз

В Інстаграмі Денис Повалій нещодавно зізнався, що його трирічному сину Дем’яну діагностували цукровий діабет, а дізналися вони про це вже давно, просто приховували:

“Нам два рочки… Тут ми ще не боїмося їсти солодке… А через тиждень здамо аналізи… І наш світ розвалиться… У наше життя прийшов сумний діагноз…”.

У трирічного онука Таїсії Повалій виявили непросту хворобу
У єдиного онука Таїсії Повалій виявили невиліковну хворобу

За словами сина Повалій, вони з дружиною довго тягнули з публічним зізнанням, але саме зараз усвідомили, що в житті дуже важливо розуміти, що ти не один.

Нагадаємо, на весіллі Дениса Таїсія гуляла у 2015 році, її невістка — киянка Світлана Вихрова, а через 4 роки після одруження у молодої пари народився хлопчик, якого вони назвали Дем’яном.

Як виглядає невістка Таїсії Повалій
У єдиного онука Таїсії Повалій виявили невиліковну хворобу

Зараз артистка знаходиться в росії, де не так давно дала концерт в кремлі, ігноруючи ситуацію на Батьківщині.

Син Повалій вже в Іспанії, звідки просить допомоги в українців з пошуком роботи, бо заробітку він зараз не має:

“Повертатися ще ж не рекомендують, але й їхати начебто теж тільки зі Сходу радять… Намагаюся налагодити роботу дистанційно”.

Схожі статті