Хто з дружин Арсена Мірзояна заслужив всі компліменти і вразив вродою: тендітна Тоня Матвієнко чи Анна Мірзоян?

Відомо, що Арсен Мірзоян був одружений двічі. Та його прихильники неоднозначно ставляться до вибору чоловіка і постійно порівнюють його обраниць.

Арсен Мірзоян. Герой цього матеріалу цікавить своїх прихильників не лише творчістю, а й цікавим особистим життям. Справжній красень, він підкорив серце не одної українки, але своє віддав лише двом особливим жінкам.

Перша його обраниця – Анна. З нею він прожив довгі роки разом. У подружжя народилося двійко синів. Артем і Влад, так звати хлопців, до речі, продовжують спілкування з батьком. Цікаво, що під час участі Арсена на “Голосі країни”, шлюб з Анною був ще чинним. Пізніше з’ясується, що саме цей проєкт став доленосним і для чоловіка, і для його тодішньої дружини.

Річ у тім, що там Мірзоян і познайомився зі своєю коханою Антоніною.

Прихильники часто протиставляють жінок. Матвієнко не приховувала, що бачила всі коментарі та кпини стосовно своїх відносин з Арсеном. Тривалий час пара жила у цивільному шлюбі, а Тоні приписували провину: начебто вона розлучила музиканта з колишньою. Втім, артисти все це спростували.

Анна ж, яка веде непублічне життя, все одно має сторінку в Інстаграмі, де її світлини набирають багацько вподобань та компліментів. Здебільшого приємні слова публікують під селфі та професійними фото жінки.

Антоніна – популярна у мережі. Фанати завжди звертають увагу на її талант та бачать, як сильно вона кохає свого чоловіка.

Нагадаємо, що у 2016 році Матвієнко ощасливила Мірзояна новиною про вагітність – народилася донечка Ніна.

Схожі статті