Як виглядають онуки Ольги Сумської, які живуть у москві: акторка мріє побачити малюків хоча б на декілька хвилин

55-річна зірка українського кіно Ольга Сумська виховала двох прекрасних доньок. Старша Антоніна вже встигла подарувати мамі двох онуків, які живуть із батьками у москві.

Ольга Сумська – одна із провідних українських акторок – виховала двох талановитих і красивих дочок. Старшу Антоніну від першого чоловіка, колеги по цеху Євгена Паперного, та молодшу Анну від Віталія Борисюка.

Антоніна Паперна пішла по стопам зіркових батьків і також намагалася побудувати кар’єру в кіно. Її мама навіть зазначала, що вона має великий талант і потенціал, однак зараз старша дочка Сумської практично ніде не знімається. Тоня обрала родину і зараз виховує двох дітей від російського актора Володимира Яглича. Зіркове сімейство проживає у москві.

Антоніна Паперна з чоловіком і донькоюАнтоніна Паперна з чоловіком і донькою

Першу онучку Єву Паперна подарувала батькам у 2017 році, а ще за три роки в неї народився син Данило – батьки поки що намагаються не показувати хлопчика громадськості.

Молода акторка не часто приїздить до України, однак навідується до родини декілька разів на рік. Останній раз до Києва Антоніна прилітала у жовтні на день народження своєї бабусі – видатної української акторки Анни Іванівни Сумської. Нагадаємо, що артистка пішла із життя 27 лютого.

Антоніна Паперна на дні народженні бабусі
Антоніна Паперна на дні народженні бабусі

Наразі Антоніна закрила свої сторінки у соціальних мережах. Причиною того став російсько-український конфлікт. Старша донька Сумської намагається не коментувати цю тему, однак її зіркова мама виправдує це тим, що таким чином Тоня переживає за безпеку дітей:

“Моя старша дочка всім серцем переживає за нас, Україну. З перших днів війни її сторінку закидали гнівними коментарями: мовляв, давай, висловлюйся. Болюче питання. Тотальна залежність від обставин, у яких вони перебувають, і найголовніше – двоє дітей, за які вони з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, дзвонить сто разів на день, щоб дізнатися, як ми. А ми вдома, ми в Україні. І ми переможемо! Віримо всім серцем”, – сказала Ольга Сумська.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".