45-річна Олена Кравець змінила зачіску і вразила вродою: проміняла короткий боб на більш елегантну стрижку

Відома українська гумористка Олена Кравець знову змінила свій стиль. Але на цей раз коротка стрижка була замінена на більш елегантну зачіску.

Шанувальники відомої української гумористки Олени Кравець звикли до її стилю, якому вона не зраджувала, напевно, років зо 15. Довге каре супроводжувало артистку майже усю її блискучу кар’єру.

Олена Кравець покинула чоловіка і трьох дітей
Олена Кравець змінила зачіску і вразила вродою

Волосся такої довжини давало їй можливість грати будь-які ролі. Однак, минулого року вона проявила сміливість і вирішила кардинально змінити стиль. Якщо хтось біжить до майстрів нарощувати волосся, то Олена навпаки, вирішила відрізати його якомога коротко.

Олена Кравець змінила зачіску і вразила вродою

В результаті у Кравець був неймовірно короткий боб, більш схожий на чоловічу стрижку. Не можна сказати, що Олені не пасувало, але деякі шанувальники відверто говорили про те, що вона їм подобалося у звичному образі.

Необхідно зазначити, що разом зі зміною стрижки змінився і стиль одягу артистки, який став більш офіційним.

Нещодавно фото знаменитості було опублікувано на фан-акаунті зірки в соціальній мережі Instagram. Нова публікація була присвячена більш важливим справам, аніж вибір зачіски. І тим не менш, неможливо не помітити, що у Олени Кравець відросло волосся, і вона знову виглядає так, якою ми звикли її бачити.

Нагадуємо, що гумористка є коханою дружиною і мамою трьох дітей. Після народження двійнят, яких Олена, варто відмітити не планувала, їй довелося виселити свою старшу доньку. Тому дівчина почала самостійне життя аж з 15 років. І хоча велика кількість фанатів засуджувала Кравець за таку сміливість у вихованні, з’ясувалося, що це було правильне рішення.

Схожі статті