38-річна Джамала може бути вагітною: чоловік зірки Євробачення зробив таємний натяк – “Нас п’ятеро” (ФОТО)

У співачки Джамали сьогодні власне свято - вона відзначає річницю шлюбу з коханим чоловіком. Він же привітав обраницю нестандартно, зробивши таємний натяк.

Неймовірна артистка та справжня гордість України, Джамала, сьогодні відзначає особливий день. У неї – “дерев’яне весілля”, що означає 5-ту річницю одруження.

За 5 років спільного життя разом, артистка народила двійко чудових діток. Втім, її обранець, зробив цікавий допис при привітанні дружини. Невже натякає на те, що вона знову при надії?

Джамала може бути вагітною

“Нас 4 і нам 5. С бадушкой нас 5”, – загадково вітає з річницею Сеїт-Бекір Сулейманов, чоловік Джамали.

Невже це був саме натяк на те, що співачка знову стала вагітною?

Відомо, що у зірки вже є двійко дітей. Через 2 роки після перемоги артистки на Євробаченні, її коханий був окрилений новиною про те, що Джамала чекає на малюка. 27 березня 2018 року народився хлопчик. Йому дали красиве традиційне ім’я Емір-Рахман. Втім, доля ощасливила співачку ще однією дитиною. 19 червня 2020 на світ з’явився Селім-Гірай. Діти стали частиною великої кримсько-татарської родини.

Подружжя не могло стримати щастя, а сама Джамала не соромилася хизуватися своїми дітками у себе на сторінці в Інстаграмі.

Нагадаємо, що співачка принесла Україні перемогу на Євробаченні у 2016 році. Вона присвятила композицію власне одній з найбільших трагедій кримсько-татарського народу – депортації 1944 року. Знаменитість також вплела у приспів слова народної пісні “Ey, güzel Qırım”, що стало своєрідною роздинкою. Журі оцінили високо професійність артистки.

Схожі статті