Артур Логай зізнався, що збирається покинути Україну після перемоги: дав обіцянку своїй родині поїхати

Відомий український актор Артур Логай зізнався, що має певні плани після того, як Україна переможе. Що пообіцяв своїй сім'ї знаменитість, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український актор Артур Логай вперше за довгий час дав ексклюзивне інтерв’ю “Сніданку з 1+1”, в якому розповів про свою діяльність у непрості для його Батьківщини часи.

Зокрема знаменитість влаштував лотерею, головним призом у якій є він сам. Артур збирає гроші, влаштовує розіграш, а зароблені кошти віддає на благочинність. Переможець відправляється з ним на особисту зустріч з ним і сам обирає місце зустрічі.

Артур Логай зізнався, що збирається покинути Україну після перемоги

Артур Логай показав свої апартаменти
Артур Логай зізнався, що збирається покинути Україну після перемоги

Також зірка розповів, що дав певну обіцянку своїй дружині та дітям, яку має твердий намір втілити в життя. Так, чоловік хоче відвезти свою родину на море. Зважаючи на останні події, на території України це не можна буде зробити у найближчі декілька років, тож очевидний маршрут зіркового сімейства — відпочинок за кордоном.

Також Логай поділився правдою про те, як пояснює маленькому сину Леву, чому він покинув свій дім і що відбувається навколо.

“З перших днів ми йому пояснювали, що до нас на землю прийшов дуже злий дядько, який очолює таких же злих людей. І він хоче відібрати нашу хату, а у нас є супергерої, які зараз йому протистоять”

Зірка зізнається, що його спадкоємець все розуміє, хоч і не так, як дорослі. Зірковий батько не припиняє відкривати сину інший світ, який волів би ніколи не бачити сам. Тим не менш Артур вірить, що все налагодиться і перемога не за горами, тож він зможе зробити все заплановане та ощасливити свою сім’ю.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.