Після “Танців з зірками” Олена Шоптенко добралася до ООН: Олег Винник тільки мріяти про таке може

Колишня дружина Дмитра Дікусара хореограф Олена Шоптенко, як і Олег Винник, живе в Європі, але, на відміну від популярного співака, вона не лише шле звідти лише "привіти".

Спочатку війни у ​​2022 році хореограф Олена Шоптенко виїхала разом із сином за кордон. Зірка “Танців із зірками” влаштувалася в Австрії, але раз на два-три місяці обов’язково приїжджає до України. За словами Олени, вона не хоче втрачати зв’язок із улюбленою країною і планує повернутися, коли відчує, що дитині тут буде безпечно.

Так, напередодні Шоптенко приїжджала до Києва, щоб представити свій новий авторський танцювальний проєкт для психосоціальної підтримки. Під час візиту до України танцівниця поспілкувалася з журналістами каналу 1+1 та зізналася, що підтримує зв’язок зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром, який служить у лавах ЗСУ.

Олена Шоптенко розповіла про життя з сином за кордоном
Олена Шоптенко розповіла про життя з сином за кордоном

“Я пишаюся тим, що він робить. Пишаюся ним”, – сказала у програмі “ЖВЛ” Шоптенко.

Свій посильний внесок у популяризацію України робить і сама Олена. Так, напередодні хореограф повідомила, що мала честь взяти участь у заході, що проходив у Віденському відділенні ООН, де обговорювали стародавню українську кухню, етикет та традиції.

Олена Шоптенко добралася до ООН
Олена Шоптенко добралася до ООН

“Говорили про те, як наші кулінарні традиції впливають на здоров’я та довголіття. Дуже важливо повертати їх у наше життя”, – написала Олена.

Також знаменитість розповіла, що дізналася про дуже цікавий проєкт “Практична кухня. Забудьте нове”, де можна дізнатися не лише про страви традиційної української кухні, а й історію кулінарної культури.

Олена Шоптенко добралася до ООН
Олена Шоптенко добралася до ООН

Дуже надихаючою, на думку Олени Шоптенко, була зустріч із правнучкою Івана Франка – Оленою Міліянчук, яка в рамках заходу поділилася цікавими історіями з життя її сім’ї та розповіла про кулінарні традиції, які досі дотримуються у її родині.

Олена Шоптенко добралася до ООН
Олена Шоптенко добралася до ООН

Зазначимо, що співак Олег Вінник, який уже майже три роки сидить у Німеччині, не з’явився на жодному заході, на підтримку України і не дав жодного благодійного концерту.

Схожі статті

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.