Остапчук, Горняк і діти: Олена Войченко вразила відвертістю

Олена Войченко розкрила правду про зустрічі шоумена з дітьми.

Олена Войченко вражає підписників змінами у житті після розлучення з Володимиром Остапчуком. І хоча вони продовжують підтримувати відносини і разом виховують спільних дітей, між ними виникають конфлікти.

У одному з інтерв’ю для Ютуб-каналу Олена Войченко розповіла, що шоумен Володимир Остапчук зустрічався з дітьми виключно для того, щоб зробити селфі і похвалитися у мережі.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук з дітьми

Окрім цього перекладачка зауважила, що телеведучий зрадив її двічі. Вперше, коли на проекті “Танці з зірками” зізнавався Олені в коханні, а сам вже крутив роман з Христиною. Вдруге, коли кинув родину заради нової коханої.

Щодо новоспеченого подружжя, то у сторіз в Instagram Христина зауважила, що хоче бачити дітей Володимира і Олени у них вдома. Також вона зазначила, що любить Емілію та Евана, дітей шоумена від першого шлюбу.

На думку нової дружини Володимира Остапчука, Олена Войченко досі не може заспокоїтися і перебороти особисті образи. Така версія виникла, оскільки, за словами Христини Горняк, колишня дружина шоумена не дозволяє дітям приходити до них в гості.

У коментарях під одним з дописів, прихильники нотаріуски розділилися на два табори. Одні вважали ситуацію нормальною і підтримували Христина. Проте знайшлися і такі, хто відверто не розумів такого вчинку. Вони засуджували пару, яка виставляє щастя у мережу, де це можуть побачити діти. Були і ті, хто дотримувався нейтральної позиції.

Сам винуватець ситуації зауважує, що не зобов’язаний звітувати перед колишньою дружиною про вчинки. І, звісно, не мусить приховувати особисте щастя заради спокою Олени Войченко. Він розповів, що матеріально повністю забезпечив дітей відпочинком і дуже хоче з ними бачитися.

Час покаже як насправдіскладуться відносини між родинами. Лишається сподіватися, що обійдеться без нових драм.

Схожі статті