Як виглядає Марія Яремчук після тривалої перерви у кар’єрі: вийшла з тіні, щоб підтримати українців і вразила вродою

Відома українська співачка Марія Яремчук, яка декілька років тому пішла зі сцени, знову вийшла з тіні, щоб підтримати своїх співвітчизників. Усі деталі в статті.

Декілька років тому відома українська співачка, донька легендарного виконавця Назарія Яремчука Марічка зникла з екранів. Дівчина повідомила про завершення творчої кар’єри, а згодом зізналася, що була вимушена так вчинити через свою фобію. Виявляється, у Марії Назарівни був страх сцени.

Як виглядає Марія Яремчук після тривалої перерви у кар’єрі

Її голос полонив, композиції ставали улюбленими серед слухачів, а її врода нікого не залишала байдужим. І тим не менш, склалося так, що дівчина не забажала продовжувати публічний образ життя.

Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду
Як виглядає Марія Яремчук після тривалої перерви у кар’єрі

Можливим прицмдентом для цього рішення став скандал з Олександром Пономарьовим, який заявив журналістам, що в нього з молодою виконавицею роман. Натомість артистка відреагувала бурхливо, і заявила, що це неправда. Чи були між артистами стосунки достовірно невідомо, але ситуація вийшла незручною. Олександр Пономарьов намагався віджартуватися, але все було марно.

Марія Яремчук навіть не вела свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, але наприкінці лютого вийшла на зв’язок з фанатами, щоб підтримати їх. Очікувано, але Марія за ці роки лише розквітла. Виконавиця порадувала підписників блиском в очах, рум’янцем на щоках і все ж такою самою вродою.

Знаменитість не скупилася на ніжні та добрі слова і намагалася підбадьорити користувачів мережі. Також невдовзі її підписники дочекалися і на пасхальні привітання. До фанатів Марія вийшла на зв’язок без макіяжу, у красивий хустці та мінімалістичними прикрасами.

Схожі статті